Doomijn Kinderopvang – Stap in de kinderwereld

Stap in de kinderwereld bij Doomijn Kinderopvang en verwonder je. Bij Doomijn maak je herinneringen voor het leven. Bij Doomijn is het fijn en vertrouwd en zijn ze groots in het kleine. Ze zijn gek op de natuur en er is alle ruimte om te ontdekken, fouten te maken en vies te worden. Want daar leer je van.

Doomijn Kinderopvang biedt op onze school de volgende opvang:

  • buitenschoolse opvang (BSO)
  • voorschoolse opvang (VSO)
  • kinderdagverblijf (KDV)

Groots in kleinschaligheid

Doomijn is misschien groot, maar ze houden hun locaties kleinschalig. Juist doordat ze wat groter zijn, hebben ze alles in huis om er met gerichte aandacht voor ieder kind te zijn. Je vindt de kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang van Doomijn onder andere in Zwolle, Apeldoorn en verschillende locaties in de regio Noord-Nederland. Als onderdeel van maatschappelijke organisatie Travers zit de winst in het kind: het rendement gaat rechtstreeks naar het verbeteren van alles wat ze doen. En dat zie je iedere dag terug op de gezichten van de kinderen. Zo draagt Doomijn bij aan een betere startpositie voor kinderen, liefde voor hen en hun ouders, en meer verbinding in de maatschappij.

Wij zien je

Doomijn ziet wat je kan en wat je nodig hebt, ook als je er niet om vraagt. Ze trekken samen op, want ouders zijn onvervangbaar en kinderopvang onmisbaar in de ontwikkeling van een kind. Bij hen ben je kind aan huis, om straks weer thuis te komen. Droom, denk en doe als een kind. Van elke nieuwe ervaring groei je. Je hoeft je niet te haasten, geen zorgen te maken. Ontwikkelen gaat vanzelf. Soms met vliegende vaart, dan weer met kleine stapjes. En zelfs als je stilstaat. Doomijn is vol verwondering, over en met elkaar. Samen groeien en leren over wat er nú echt toe doet.

Wereld van de kinderen

Als geen ander weet Doomijn een wereld te creëren waarin het kind-zijn centraal staat. Ze maken het leven mooier door kinderen én volwassenen de kracht van spelen bij te brengen. Verras hen met jouw eigenheid, of laat je inspireren door de ideeën van de activiteitenconsulenten. Bij Doomijn mag je spelen zonder te presteren en kleuren zonder lijntjes. Spelen vergroot je creativiteit en plezier, dus wat er ook speelt in jouw wereld: speel mee!

Contact met Doomijn

De afdeling Klantadvies van Doomijn is bereikbaar via: klantadvies@doomijn.nl of via (038) 4214521. Voor meer informatie kunt u ook de website bezoeken: www.doomijn.nl

Wij maken u graag wegwijs op de school of maken kennis tijdens een gesprek.

Ik wil kennis maken