U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

NieuwsRSS

Nieuwsbrief Zeeluwe oktober 2018

Maandag 19 november 2018 - Nieuwsbrief Zeeluwe Er is een nieuwe nieuwsbrief van Zeeluwe verschenen. Het samenwerkingsverband wil u graag op de hoo... Meer »

Nieuwsbrief Zeeluwe

Donderdag 31 mei 2018 - Er is een nieuwe nieuwsbrief van Zeeluwe verschenen. Het samenwerkingsverband wil u graag op de hoogte houden van alle o... Meer »

Ladder Brede School

Vrijdag 18 mei 2018 - De Brede School is alweer aan hun vijfde en laatste ladder toe.  Hij is klein, maar fijn! Er is genoeg te kiezen Al... Meer »

Kidspoint

Vrijdag 18 mei 2018 - Vrijdag 25 mei is er alweer de laatste Kids Point van dit seizoen! ! Dit keer is het thema: We've got talent. David ... Meer »

Ladder Brede School

Maandag 5 maart 2018 - De Brede School is alweer aan hun vierde ladder toe. Er is flink wat te kiezen Allerlei leuke en leerzame activiteiten. ... Meer »

KidsPoint

Vrijdag 19 januari 2018 - Vrijdag 26 januari is er weer Kids Point! Dit keer is het thema: We've got talent. David die de reus verslaat. ... Meer »

Kinderorkest

Maandag 8 januari 2018 - Voor kinderen tussen 8 - 12 jaar wordt een nieuw kinderorkest gestart. In bijgaande folder leest u er alles over. Wilt u... Meer »

Ladder Brede School

Dinsdag 19 december 2017 - De Brede School is alweer aan hun derde ladder toe. Er is flink wat te kiezen Allerlei leuke en leerzame activiteiten. A... Meer »

Onderwijs staking

Vrijdag 1 december 2017 - Howel de staking pas op 5 december officieel wordt uitgeroepen, is het voor meer dan 99% zeker dat de staking wel doorga... Meer »

Geboren:

Maandag 6 november 2017 - Aflelopen vrijdag 3 november is Lilly Mae geboren. Roepnaam Lilly. Dochter van Melissa en Jaco. Het is een mooi meisje v... Meer »