Leer ons beter kennen

U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Dan kunnen we elkaar beter leren kennen. Wij vertellen graag over onze school, want we zijn trots op wat we doen en bereiken. We laten u natuurlijk graag zien hoe de school eruit ziet. Natuurlijk proeft u dan meteen ook de prettige sfeer.

We heten u graag welkom!

Wilt u graag kennismaken met CBS De Triangel? U kunt een afspraak maken met Mariëlle van Heeringen of met Annelies Koning, directie van De Triangel via telefoonnummer 0341 – 433 965. U kunt ook een e-mail sturen: infotriangel@stichtingvco.nl

Bekijk onze schoolgids

Meer informatie vindt u ook in onze schoolgids. Klik hier voor de digitale versie.

Aanmelden

Kiest u voor onze school? Vraag dan het aanmeldformulier aan bij de directie van CBS De Triangel, Mariëlle van Heeringen en Annelies Koning. U kunt hen bereiken per e-mail (infotriangel@stichtingvco.nl) of telefonisch 0341 – 433 965.

Er zijn een aantal wenmomenten voor kinderen die in de loop van het schooljaar 4 jaar worden. Deze wenmomenten worden in overleg met u gepland. Mocht uw kind gelijk na de zomervakantie starten dan zijn er geen wenmomenten. Uw kind wordt dan voor de zomervakantie uitgenodigd voor de zogenaamde wisseldag, waarbij uw kind kennismaakt met de leerkracht en de klasgenoten.

Kennismakingsgesprek en rondleiding aanvragen