U bevindt zich hier: Groepen » 2017-2018 » Groep 8b

Welkom in groep 8b

Groep 8b wenst jullie fijne feestdagen!

Sinterklaas

Afgelopen maandag hebben wij met de school Sinterklaas gevierd. Het was erg gezellig in de klas. Iedereen heeft echt zijn/ haar best gedaan om een mooie surprise & gedicht te maken. We hebben een dobbelspel gespeeld met leuke opdrachten.
 Dinsdag hebben we met groep 8 de jongere kinderen begeleid met pietengym. Hieronder een paar foto's, de rest van de foto's staat in het fotoalbum.

Schoolbezoeken

De afgelopen maand hebben we al een aantal scholen bezocht. Het gevoel van groep 8 begint nu echt te worden. We zijn inmiddels al wezen kijken op het Morgen College, CCNV, RSG en Groevenbeek.
We hebben daar een aantal lessen met de klas gevolgd zoals:
Frans, aardrijkskunde, onderzoeken & ontwerpen, drama, natuurkunde, biologie, talenten in zicht, uiterlijke verzorging & techniek.
We hebben veel kunnen zien van de scholen en vonden het erg leuk! Nog 1 school te gaan, het Morgen College ( locatie Westeinde). Deze school bezoeken we a.s. vrijdagmiddag.

Kijk voor meer foto's in het fotoalbum groep 8b

Kinderboekenweek

De afgelopen weken zijn we druk geweest met de kinderboekenweek. Het thema van de jaar is bibbers in je buik. Wat we allemaal hebben gedaan en gemaakt is natuurlijk nog een verrassing voor de kijkavond. In het fotoalbum kunnen jullie alvast een idee krijgen. Tot dinsdag 10 oktober allemaal!!