U bevindt zich hier: Groepen » 2017-2018 » Groep 3a

Welkom in groep 3a!

Wij zijn Dylano, Nicolien, Luna, Quinty, Aleida, Tim, Noa, Luuk, Jamian, Julian, Emma, Sarah, Amber, Noa, Nathan, Jayden, David, Sanne, Anna, Jochem en Tygo!

Juf Marieke is er op maandag en dinsdag. Juf Annemiek is er op woensdag, donderdag en vrijdag. Juf Denise (stagejuf) is er op dinsdag. Ook krijgen we veel hulp van vrijwilligster Wilma die er de hele week 's ochtends is. 

Het laatste nieuws staat bovenaan. Wilt u iets bekijken van eerder, kunt u naar beneden scrollen.

***************************************

Voorleesontbijt

We hebben met z'n allen ontbeten op school tijdens het voorleesontbijt. Het was heel gezellig! Een juf uit een andere klas kwam ons voorlezen. We hebben ervan genoten. Meer foto's kunt u vinden op de homepage (mapje: Groep 3a, Voorleesontbijt).

***************************************

Letterfeest!

De kinderen hebben ontzettend hard gewerkt en kennen (bijna) alle letters!! Tijd voor een feestje om dit te vieren!

In het fotoalbum op de homepage kunt u meer foto's vinden! (mapje: Groep 3a, Letterfeest). We zijn trots op deze kanjers!!!

***************************************

Gelukkig nieuwjaar!

Om het nieuwe jaar in te luiden hebben we met z'n allen geproost met een lekker glaasje kinderchampagne. Gelukkig nieuwjaar iedereen!!!

***************************************

We leven toe naar Kerst

De komende periode leven we toe naar het Kerstfeest, waarbij we mogen vieren dat Jezus wordt geboren. Een mooie tijd. Traditiegetrouw hoort hier natuurlijk ook het optuigen van de kerstboom bij. Een fijn klusje om samen te doen! Drie kinderen begonnen, maar al snel hielp de hele klas mee. En wat een mooi resultaat!

       

Sinterklaas op school!

Afgelopen maandag bracht Sinterklaas een bezoek aan onze school samen met zijn altijd vrolijke pieten! Het was een heel leuk feestje met cadeautjes, pepernoten en vooral veel gezelligheid! In het fotoalbum op de homepage kunt u meer foto's vinden (mapje: Groep 3a, Sinterklaas op school!)

 

 

***************************************

Pietenhuis

Deze week zijn we naar het Pietenhuis geweest om een leuke voorstelling te bekijken. Meer foto's kunt u vinden in het fotoalbum op de homepage. Papa van Sarah en Emma: bedankt voor de lekkere pepernoten!!

  

***************************************

Leesmiddag

We hebben een vrolijke leesmiddag over Sinterklaas gehad. We hebben natuurlijk gelezen, maar ook gezellig bingo gespeeld en andere spelletjes. Het was heel leuk! Hieronder een paar foto's. Kijk voor meer foto's in het fotoalbum op de homepage.

 

 

***************************************

Om te leren lezen spelen we veel spelletjes met elkaar. Ook lezen we natuurlijk leuke boeken en werken we in ons werkboekje. 

  

    

    

    

Ook rekenen doen we graag!

    

Tussen het harde werken door ontspannen we door bijvoorbeeld lekker te dansen!

                                  

                                                                     

We sporten....

 

 

                                           

Lekker knutselen...

                

***************************************