U bevindt zich hier: Groepen » 2017-2018 » Groep 2a

Welkom op de pagina van groep 2a

Dit zijn de kanjers van onze groep.
Koen, Kaylee, Silvia, Roan, Denim, Evi, Esmee, Thijn, Nicola, Quinn, Reva, Melih
Noud, Esmée, Jari, Timme, Lisa, Thijs,
Deborah, Tom, Rodi, Milan, Kylan, Ruben, Marisa
Juf Mariska (Ma en Di) en Juf Jennifer (Woe, Do, Vrij)

Dansvoorstelling

Op vrijdag 2 februari zijn de kinderen van groep 2A naar een dansvoorstelling geweest. De voorstelling vond plaats in de Catherinakapel. De voorstelling ging over een beer die kwijt was. Gelukkig is de beer weer gevonden. Aan het eind mochten de kinderen ook zelf dansen. Ze deden ontzettend goed mee. Wat een toppers in groep 2A.

Herfst

Bosdag

Meten met sjalen

Wie heeft de langste sjaal?
Welke sjaal is breder?
Meten is weten ;)

Kinderboekenweek 2017

Werkjes maken voor de kijkavond

Oefenen voor de openingsdans brrrrrr

Meer foto's kunt u in het fotoalbum vinden.

********************************************************************************************************************

De voorleeswedstrijd

Na een wedstrijd in de klas mochten er twee kinderen voorlezen in de hal. Wat een knappe kinderen dat ze dit durven.

Voorleeswedstrijd in de klas

Voorleeswedstrijd in de hal