U bevindt zich hier: Groepen » 2016-2017 » Groep 7a

Welkom op de klassenpagina van groep 7a!

Deze pagina zullen wij regelmatig bijhouden door foto's en of verhalen te plaatsen van avitiviteiten in de klas of op de school.

Praktisch:

- Elke dinsdag en donderdagmorgen is er gym.

- Op maandag en dinsdag is juf Inge aanwezig. Op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Paula er.

Handbaltoernooi groep 7A

Op vrijdag 24 maart had groep 7A een handbaltoernooi. We hadden een jongens en een meisjesteam. Resultaat: jongens 4e plaats en meisje 3e plaats. Super goed gedaan!

Kunstweek maart 2017

Van maandag 20 maart tot vrijdag 24 maart hadden we op school een kunstweek. Het thema van dit jaar was 'Heel de Triangel bakt' en alle klassen hebben  veel leuke activiteiten gedaan. Groep 7A is bij 'Dries van den Berg' geweest, heeft cupcakes versierd en heeft lekkere wraps gemaakt in de klas. Het was een erg leuke week! Hieronder wat foto's van deze week.