U bevindt zich hier: Groepen » 2016-2017 » Groep 2a

Welkom in groep 2a

In groep 2a zitten:

Julian, Philip, Amber, Pam, Noa, Puck, Maurits, Anna, Alain, Isa, Daniël, Milan, Luna, Tim, Annemijn, Lisette, Florien, Nova, Mick, Kyan, Jochem, Sennah, Nathan, Kayleigh, Anna, Dagmar, Elin, Julian, Luuk, Nicola en Vera!

Juf Mariska is er op maandag, dinsdag en woensdag. Juf Annemiek is er op woensdag, donderdag en vrijdag. Juf Danique (stagejuf) is er op woensdag en donderdag. Ook krijgen wij op woensdag extra hulp van juf Jeannette.

Het laatste nieuws staat bovenaan. Wilt u iets bekijken van eerder, kunt u naar beneden scrollen.

De dokter op bezoek!

Vanmiddag was er een echte dokter in de klas, de vader van Olivier uit groep 2b. Dat was leuk! We hebben geleerd wat een dokter allemaal doet. Ook deden we net alsof we echte dokters waren. Kijk maar!

Afscheidsfeest juffen

We hebben woensdag een heel leuk afscheidsfeestje gevierd. De kinderen waren heel mooi verkleed. We hebben lekkere soesjes en komkommer en banaan gegeten en de kinderen hebben een prachtig kunstwerk gemaakt. Ook kregen we nog leuke cadeautjes. Het was echt een feestdag! Iedereen bedankt! Meer foto´s kunt u vinden via:

fotoalbum --> groep 2a --> Afscheidsfeest juffen

Heel de Triangel bakt!

Afgelopen week hadden we een kunstweek op school. Het thema dit jaar was 'Heel de Triangel bakt!'. We hebben cupcakes versierd en verkocht voor het goede doel, naar Alleman geweest en een pannenkoekenfeest gevierd! Het was heel erg leuk! Uiteraard zijn er ook weer foto's gemaakt! Alleen van het pannenkoeken bakken zijn er niet zoveel, toen waren de juf en de hulpmoeder te druk met pannenkoeken smeren :)

fotoalbum --> groep 2a --> Heel de Triangel bakt!

Op de homepage staan ook nog foto's van de opening en de versierde hal met de vrolijke geldmeter. Er is meer dan 1000 euro opgehaald voor Stichting Taartjes voor Harderwijk, Ermelo en Putten!

Schoolreisje!

Joepie, we zijn op schoolreisje geweest! Het was erg leuk! We hebben lekker gespeeld en veel plezier gemaakt met elkaar! Wanneer gaan we weer??

Hier kunt u foto's vinden van ons uitje! fotoalbum --> groep 2a --> schoolreisje

Restaurant 'De Regenboog'

We hebben een echt restaurant in de klas. Heeft u er al een hapje gegeten?

Van harte welkom!

Gezellig spelletjes spelen!

Elke vrijdag spelen we gezelschapsspelletjes met elkaar. Dat is best wel moeilijk! Spelregels uitleggen, leren omgaan met winst en verlies, spelleider zijn. Het gaat steeds beter en het is erg gezellig! Knap, hoor! Hieronder ziet u een paar foto's.

Voorleesontbijt

Het was een gezellig voorleesontbijt. De kinderen hebben aandachtig zitten luisteren naar de mooie verhalen. Bedankt opa en oma's! Hieronder ziet u een aantal foto's.

Kerst

Afgelopen donderdag hebben we Kerst gevierd op school. We hebben een mooie viering gehouden met de groepen 2. We hebben gezongen, geluisterd naar een mooi verhaal en ons lichtje symbolisch aan iemand gegeven. Na de viering hebben we kerstkaarten geknutseld om aan een dierbare weg te geven. 's Middags hebben we een leuke film gekeken met lekkere hapjes en drankjes erbij. Het was een mooie en gezellige dag. Foto's van deze fijne dag staan op de homepage. Iedereen fijne dagen en een leuke vakantie gewenst! Tot in het nieuwe jaar!

fotoalbum --> groep 2a --> Sinterklaas

Sinterklaas op school!

Joepie! Sinterklaas was bij ons op school! We gingen Sinterklaas en zijn pieten opwachten op de parkeerplaats. Sinterklaas kwam aan in een koets met twee paarden! Daarna mochten we bij Sinterklaas op bezoek in het speellokaal. Sinterklaas heeft met ons gekletst en we hebben een mooi versje opgezegd. Daarna kregen we ook nog een leuk cadeautje! Aan het eind van de ochtend gingen we buitenspelen en kwam de pietenband. Wat een grapjassen! Het was een leuk feest! Foto's van het feest kunt u vinden in het fotoalbum op de homepage.

fotoalbum --> groep 2a --> Sinterklaas

***************************************

Schoen zetten, leesochtend en pepernoten bakken!

Gisteren hebben we onze schoen gezet bij de open haard in de klas. En vandaag zat er iets in! Dat was leuk, maar ook wel spannend hoor! We kregen ook nog een mooi buitenspeelpakket van Sinterklaas. We hebben het gelijk gebruikt! Het was vanochtend een leesochtend. We hebben we een mooi verhaal over Sinterklaas gehoord en hebben een verhaal over pakjespiet uitgespeeld met de hele klas. We hebben ook nog pepernoten gebakken, dat was heel gezellig! En wat een lekkere geur ging er door de school, smullen!! De foto's hiervan kunt u vinden in het fotoalbum op de homepage.

fotoalbum --> groep 2a --> pepernoten bakken

Bosdag

Vrijdag zijn we naar het bos geweest! Wat was dat leuk, zeg! In het fotoalbum (op de homepage) kunt u foto's bekijken van deze mooie dag!

fotoalbum --> groep 2a --> bosdag