U bevindt zich hier: De Triangel » Zending

Zending

Op maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen.
Dit jaar sparen we het hele jaar voor het Liliane Fonds. Naast dit fantastische doel zullen wij ook de voedselbank helpen. Lees hieronder voor meer informatie.

Liliane fonds

'Open de wereld voor een kind met een handicap!'

Het Liliane Fonds werkt aan een wereld die openstaat voor iedereen en waarin ook arme kinderen met een handicap al hun talenten kunnen inzetten en ontwikkelen.
“Open de wereld voor een kind met een handicap”
“Laat kinderen met een handicap groeien”

Kinderen met een handicap horen erbij
Dit is de visie ofwel de toekomstdroom van het Liliane Fonds: een wereld waarin kinderen met een handicap gelijkwaardig en zo volledig mogelijk meedoen - thuis en in hun gemeenschap - en waarin hun leven de hoogst haalbare kwaliteit heeft.

Kinderen versterken en laten meedoen
Het Liliane Fonds draagt bij aan een wereld die openstaat voor iedereen en waarin ook de armste kinderen met een handicap al hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten. Samen met lokale organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika maken we kinderen sterker en hun omgeving toegankelijker.

We kunnen de vicieuze cirkel doorbreken
Miljoenen kinderen en hun naasten zitten gevangen in de vicieuze cirkel van armoede en handicap. Dat mag niet zo blijven en dat hoeft ook niet. Samen met anderen zullen we deze cirkel doorbreken. Onze toekomstdroom kan uitkomen.

Helpt u mee deze toekomstdroom waar te maken door iedere maandag zendingsgeld aan uw kind mee te geven?

Voedselbank Harderwijk

'Hongerigen heeft Hij gevoed'

In de maand december zullen wij producten gaan inzamelen voor de voedselbank van Harderwijk.