U bevindt zich hier: De Triangel » TSO

TSO van De Triangel Lunchkidz

De TSO op de Triangel biedt een vertrouwde en veilige omgeving waarin de leerlingen in een ontspannen sfeer kunnen overblijven.

Het overblijven op onze school is in handen van Lunchkidz (www.lunchkidz.nl).

De Lunchkidz coördinator is Jolien Geurtsen. Voor vragen over de TSO kunt u mailen: triangel@lunchkidz.nl   of bellen 06 33035085

Overblijven vindt plaats in de klassen.

De TSO is beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag voor groep 1 t/m 8. Op vrijdag is de TSO beschikbaar voor groepen 5 t/m 8.

Per TSO moment wordt 2,15 euro per kind in rekening gebracht. Aan het eind van iedere maand wordt automatisch een overzicht gestuurd waarin ieder TSO moment staat vermeld van die maand. Door middel van een automatische incasso wordt dit bedrag van uw bankrekening afgeschreven.

Aanmelden voor de TSO:

Je kunt als ouder/verzorger voortaan op flexibele wijze de TSO van je kind reserveren en net zo gemakkelijk weer annuleren, namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Klik hier voor meer informatie over aanmelding.

Tot 10.00 uur op de dag van het overblijven is er de mogelijkheid om kinderen aan- of af te melden in TSO-assistent. Om 10.00 uur sluit het systeem en is het dus niet meer mogelijk om je kind aan- of af te melden. Meld je je kind later dan 10.00 uur af, dan worden de kosten van het overblijven wel in rekening gebracht.  Meld je je kind later dan 10.00 uur aan, dan komt je kind niet op de lijst te staan. Het is dan van belang dat je even mailt naar triangel@lunchkidz.nl  zodat wij op de hoogte zijn en rekening houden met de komst van de leerling.

Kosten overblijven:      2,15 euro per keer!