U bevindt zich hier: De Triangel » TSO

TSO van De Triangel

De TSO op de Triangel biedt een vertrouwde en veilige omgeving waarin de leerlingen in een ontspannen sfeer kunnen overblijven.

Het overblijven op onze school is in handen van ongeveer 20 vrijwillige medewerkers. De TSO en het team wordt gecoordineerd door Naima Mahmoudi en Jolien Geurtsen. Voor vragen over de TSO kunt u hen mailen: tsotriangel@stichtingvco.nl

Overblijven vindt voor groep 1 en 2 plaats in de klassen en voor groep 3 t/m 8 in de grote hal van onze school. Tevens maken we gebruik van het schoolplein.

De TSO is vrijetijdsbesteding voor de leerlingen. Om een vertrouwde omgeving te waarborgen streeft het TSO team ernaar om een gezellige sfeer te scheppen. Leerlingen kunnen zelf kiezen waarmee ze willen spelen, zowel binnen als buiten.

Een belangrijk punt in de TSO is de maaltijd, de leerlingen eten gezamenlijk aan tafel hun meegebrachte lunch. Medewerkers van het TSO team lopen ondertussen rond en maken een praatje met de leerlingen, checken of ze brood/drinken mee hebben en geven extra aandacht waar nodig.

Tijdens de TSO houden wij rekening met het beleid van de school. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen tijdens de TSO, met dezelfde waarden en normen om moeten gaan als ze gewend zijn tijdens schooltijd. Ze blijven immers in hetzelfde gebouw en dan zijn duidelijke afspraken en samenwerking tussen school en TSO essentieel.

De TSO biedt iedere leerling de ruimte om zich, in eigen tempo, in een veilige omgeving door spel en ontdekking te ontwikkelen. Elke medewerker houdt rekening met de eigenheid van iedere leerling. Ze stimuleren leerlingen tot zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid.

De TSO beschikt over eigen speelgoed voor alle leeftijdsgroepen, handenarbeid en tekenmateriaal.

De TSO is beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag voor groep 1 t/m 8. Op vrijdag is de TSO beschikbaar voor groepen 5 t/m 8.

Per TSO moment wordt 2 euro per kind in rekening gebracht. Aan het eind van iedere maand wordt automatisch een overzicht gestuurd waarin ieder TSO moment staat vermeld van die maand. Door middel van een automatische incasso wordt dit bedrag van uw bankrekening afgeschreven.

Aanmelden voor de TSO:

Wanneer je gebruik wilt gaan maken van de TSO dien je je eerst eenmalig te registreren en vervolgens de TSO te reserveren. Je kunt je eenmalig registreren met brinnummer en ouderregistratecode als hieronder vermeld (probeer niet in te loggen met deze registratiecodes). Ga voor de eenmalige registratie naar  www.tso-assistent.net en klik op EENMALIG REGISTREREN.                                                                        Brinnummer:      25GJ00          Ouderregistratiecode:     3965

Als de registratie succesvol is, ben je gelijk ingelogd. Je ontvangt geen inloggegevens per email!  Wij vragen je dringend om dan gelijk voor komende periode TSO te reserveren (voor zover van toepassing natuurlijk). Heb je je geregistreerd doe dat dan onder geen beding nog een keer!

Je kunt als ouder/verzorger voortaan op flexibele wijze de TSO van je kind reserveren en net zo gemakkelijk weer annuleren, namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Met betrekking tot het reserveren en annuleren van je kind(eren) op de dag van het TSO moment, werkt TSO-assistent als volgt:

tot 10.00 uur op de dag van het overblijven is er de mogelijkheid om kinderen aan- of af te melden in TSO-assistent. Om 10.00 uur sluit het systeem en is het dus niet meer mogelijk om je kind aan- of af te melden. Meld je je kind later dan 10.00 uur af, dan worden de kosten van het overblijven wel in rekening gebracht. Het is dan van belang dat je even mailt naar  tsotriangel@stichtingvco.nl zodat we op de hoogte zijn. Meld je je kind later dan 10.00 uur aan, dan komt je kind niet op de lijst te staan. Het is dan van belang dat je even mailt naar tsotriangel@stichtingvco.nl zodat wij op de hoogte zijn en rekening houden met de komst van de leerling.

Kosten overblijven:      2,00 euro per keer!