Kinderdagverblijf Tonselsedreef

Doomijn Kinderopvang biedt van maandag t/m vrijdag opvang aan voor kinderen van 0-4 jaar bij Kinderdagverblijf Tonselsedreef. Het kinderdagverblijf zit ook in onze schoolgebouwen waardoor de kinderen alvast kunnen wennen aan de basisschool. Er is veel aandacht voor eigen ontwikkeling, samenwerken en zelfstandigheid. Dat maakt de stap naar de basisschool straks klein. De pedagogisch medewerkers helpen de kinderen te kiezen wat ze willen doen, dagen ze uit door te zorgen dat er telkens nieuwe materialen zijn om te ontdekken. Vanuit een onderzoekende houding leren kinderen om betekenis te geven aan de wereld om hen heen.

Deze locatie heeft twee stamgroepen voor kinderen van 0-4 jaar. De indeling van de groepen wordt bepaald door de leeftijden van de aanwezige kinderen. Kinderdagverblijf Tonselsedreef is geopend tussen 7.30 en 18.15 uur.

Dit maakt kinderdagverblijf Tonselsedreef bijzonder

Net zoals kinderen is deze opvang geen dag hetzelfde. De vaste leidsters bedenken de meest spannende, leuke en leerzame activiteiten en thema’s. Zo reizen de kleintjes door het jaar en worden ze steeds weer wijzer. Met muziek, verhaaltjes, feestjes en knutselen verkennen ze samen de wereld. Ze gaan de natuur in om de seizoenen te ruiken, te proeven en te voelen. Of om gewoon lekker in plassen te stampen, want vies worden is soms best fijn. Binnen maken ze minstens zoveel plezier. En dat doen ze het liefst samen, want samen spelen is samen groeien.

Wanneer het kan, spelen de kinderen dus samen. Ongeacht hun leeftijd. Natuurlijk kijken de leidsters goed of het klikt en of het voor de aller jongsten goed voelt. Zo ontwikkelen ze zich tot sociale mensen en groeien ze met en door elkaar.

Meer informatie

Klik op de link voor meer informatie over kinderdagverblijf Tonselsedreef of bel met de afdeling Klantadvies van Doomijn Kinderopvang via telefoonnummer (038) 421 45 21. U kunt ook mailen naar klantadvies@doomijn.nl