Buitenschoolse opvang (VSO) Tonselsedreef

Buitenschoolse opvang in een veilige en stimulerende omgeving

Op zoek naar buitenschoolse opvang voor uw zoon of dochter? Basisschool De Triangel werkt hiervoor samen met Doomijn Kinderopvang. Deze organisatie biedt opvang voor alle scholen van de Stichting voor Christelijk Onderwijs (VCO) Harderwijk. Kinderen van De Triangel kunnen maandag t/m vrijdag naar BSO Tonselsedreef. De opvang vindt plaats in de veilige, gezellige en stimulerende omgeving van het eigen schoolgebouw.

Dit maakt BSO Tonselsedreef bijzonder

Bij BSO Tonselsedreef is het fijn voor kinderen. De medewerkers zetten zich ervoor in dat uw kind zich snel thuis en veilig voelt. De dagen zijn altijd een fijne balans tussen actief zijn en rust nemen. En tussen plezier in je eentje en plezier met elkaar. Toneel spelen? Dat doen ze ook. Ze organiseren kookworkshops, uitjes naar de stad of de bibliotheek en maken samen gezellige middagen vanuit de meest interessante thema’s. Daarover hebben de kinderen natuurlijk alles te zeggen!

Spel en bewegen tijdens de opvang

Doomijn vindt het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te bewegen en op een spelende manier de wereld ontdekken. Op de bso wordt het team van pedagogisch medewerkers daarom versterkt door de sportinstructeurs van Sportivate. Zij bieden de kinderen activiteiten waarin ze worden gestimuleerd om te bewegen. De instructeurs prikkelen de creativiteit van de kinderen door het gebruik van diverse, soms nieuwe, materialen. Door deze samenwerking leren kinderen hun motoriek goed te ontwikkelen.

Meer informatie

Klik op de link voor meer informatie over BSO Tonselsedreef of bel met de afdeling Klantadvies van Doomijn kinderopvang via telefoonnummer (038) 421 45 21 of mail naar klantadvies@doomijn.nl

Bijlage:
Inspectierapport wet kinderopvang BSO