U bevindt zich hier: De Triangel » Algemeen

Over De Triangel

Christelijke basisschool De Triangel biedt modern onderwijs in een moderne omgeving. Met digitale schoolborden en internet en laptops in het hele gebouw. De Triangel is bij uitstek een leesschool. Dat houdt in dat in elke groep dagelijks wordt gelezen. Bovendien hebben we een eigen bibliotheek en is er een speciale leescommissie die jaarlijks een activiteitenplan maakt zodat er jaarlijks diverse leesactiviteiten zijn. Uw kind moet zich veilig en beschermd weten. Want wie zich veilig voelt, durft onbekende paden te betreden. En durft te leren. Daarom besteden we veel aandacht aan sociale vaardigheden en krijgen alle kinderen van groep 8 de sociale weerbaarheidstraining Rots en Water.

Talenten en mogelijkheden

In onze omgang met de leerlingen moet blijken dat alle kinderen ons even lief zijn. Maar ook: dat ieder kind een uniek individu is. Wij willen zoveel mogelijk tegemoet komen aan de talenten mogelijkheden van ieder kind. Daarom werken we met het volgende differentiatiemodel: basisstof, herhaling en verdieping.

Onze speerpunten

• Aantrekkelijk en modern onderwijs
  • Internet op alle plaatsen in de school
  • Veel aandacht voor gevarieerde leesvormen
  • Training in Sociale Weerbaarheid
  • Een leerlingenraad die geregeld overlegt met de directeur.