U bevindt zich hier: Contact » Aanmelden

Aanmelden

Wanneer uw kind aanmelden?

Is uw kind drie jaar geworden? Dan is het verstandig  om uw kind alvast aan te melden voor de basisschool. Een school kiezen is niet eenvoudig. Laat u daarom eerst goed voorlichten. Wilt u onze school beter leren kennen? Dat kan! En besluit u op basis daarvan uw kind te laten inschrijven bij CBS De Triangel? Dan is uw zoon of dochter meer dan welkom.

Informatief gesprek

Wilt u graag nader kennismaken met CBS De Triangel? Vraag dan hier een informatief gesprek aan.

Bekijk onze schoolgids

Meer informatie vindt u ook in onze schoolgids. Klik hier voor de digitale versie. De papieren versie kunt u aanvragen bij onze school. Telefoon: 0341 – 43 39 65, e-mail: info@cbsdetriangel.nl. Wij sturen u onze schoolgids dan toe.

Inschrijfformulier

Kiest u voor onze school? Vraag dan even het inschrijfformulier aan bij directeur Kees Hogendorf van De Triangel: info@detriangel.nl Klik hier om uw inschrijfformulier te downloaden.   Ook is het mogelijk om een inschrijfformulier in Word te downloaden, dan kunt u het op de computer invullen en digitaal opsturen naar info@cbsdetriangel.nl.     Inschrijfformulier in te vullen.

Wen-dagen

Voor het eerst naar school … een flinke stap. Vooral voor het kind zelf. En natuurlijk ook voor u als ouder(s). Daarvoor zijn er de wen-dagen. Zodra uw kind 3 jaar en 10 maanden is, kan het bij ons al een aantal ochtenden in de week wennen. In het tempo van uw zoon of dochter.