U bevindt zich hier: Contact » Aanmelden

Aanmelden

Wanneer uw kind aanmelden?

Is uw kind drie jaar geworden? Dan is het verstandig  om uw kind alvast aan te melden voor de basisschool. Een school kiezen is niet eenvoudig. Laat u daarom eerst goed voorlichten. Wilt u onze school beter leren kennen? Dat kan!

Informatief gesprek

Wilt u graag nader kennismaken met CBS De Triangel? Vraag een een informatief gesprek aan.

Bekijk onze schoolgids

Meer informatie vindt u ook in onze schoolgids. Klik hier voor de digitale versie. Telefoon: 0341 – 43 39 65, e-mail: infotriangel@stichtingvco.nl

Aanmeldformulier

Kiest u voor onze school? Dan vult u het aanmeldformulier in, klik hier om het formulier te downloaden. U kunt het formulier opsturen naar infotriangel@stichtingvco.nl of afgeven op school.

Na ontvangst van het aanmeldformulier neemt de intern begeleider 3 maanden voordat uw kind 4 wordt, contact met u op. Op basis van dit gesprek kunnen er verdere stappen ondernomen worden of gaan wij verder tot inschrijving. 

Wen-dagen

Voor het eerst naar school … een flinke stap. Vooral voor het kind zelf. En natuurlijk ook voor u als ouder(s). Daarvoor zijn er de wen-dagen. Zodra uw kind 3 jaar en 10 maanden is, kan het bij ons al een aantal ochtenden in de week wennen. In het tempo van uw zoon of dochter.